fredag 27 mars 2009

Shake Some Sirius Action!

Ni minns hur det brukade vara. Alla fotbollsspelare utom Niclas Kindvall var kända för att ha usel musiksmak. Det där har nog ganska mycket ändrats, även om vissa val av spelarna i IK Sirius motsäger det, men egentligen spelar ju inga andra val på skivan som spelas i omklädningsrummet på Studan och annorstädes innan match någon roll så länge Fredrik Söderberg har valt Shake Some Action med The Flamin' Groovies. Helt plötsligt känns det faktiskt rimligt att vi går upp efter den här säsongen. Nu förtjänar vi en plats i Allsvenskan! Om inte annat så på musikvalsmeriter. 14 april är det hemmapremiär i Superettan mot Ljungskile. Uptown Top Ranking!

3 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Själv har jag faktiskt lirat veternfotboll med Niclas Kindvall, en mycket cool herre inte bara på plan.

Mr. Zaine sa...

Kommer ihåg att NME någon gång på åttiotalet skrev om svenska tennisspelares dåliga musiksmak. En kompis (vi kan kalla honom Erik) hamnade en gång på en fest hos ett svensk ishockeyproffs som envisades med att spela Hockey Anthems hela tiden.
Majoriteten av Sveriges medborgare har dålig musiksmak. Således har majoriteten av Sveriges idrottare det också. Eller så får de för sällan svara på frågor om favoritskivor.

Martin sa...

Det kan jag tänka mig.

Hockey Anthems. Hua.