fredag 22 juni 2012

Midsommar i Hornstull

Det bakas kakor. Firande stundar. Under tiden. Jag spelar några spår. Låtar från ett litet grävande i 10-kronorsbackarna i veckan. Tiden som inte fanns men som jag tog mig. Tio minuter på lunchen. Fem på väg hem. I jäkten och stressen inför en lång helg som föregås av en kort vecka. De där andhämtningspauserna vi behöver. Ni ser resultatet nedan. 50 spänn för rubbet. Det är lika galet som glädjande. Ett smakprov får ni också. Tyvärr hittade jag inte The Typhoons inspelning av Goffin och Kings He's In Town eller Curtis Mayfields Um, Um, Um, Um, Um, Um men ni får åtminstone The Mascots That's The WAy I Feel på King. Jag ska strax önska er något men innan tänkte jag bara fråga om det någonsin getts ut en låt med tuffare titel än Hip Man Svinaherde i det här landet? Bengt-Arne Wallin. Om ni tvivlar på hans hårdhet behöver ni  bara kolla på hur hans skägg växer upp mot mungipan för att möta en mustasch som inte finns där. Det sitter i detaljerna. Trevlig midsommar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Mosters Sparda Champagne" var inte så dum titel heller.

Martin sa...

Den är också väldigt bra.

Jörgen sa...

Äger nu Bengt-Arne Wallins LP "Old folklore in Swedish modern" pga av dig Martin verkar vara en jazz på svenska. Hittade den på Myrorna i Karlstad och hade aldrig lagt märke till den utan din blogg. Har aldrig hört karln så nu hänger allt på dig och om jag slösat bort 10kr :-)

Martin sa...

Om det mot förmodan skulle kännas som en felinvestering köper jag den med nöje av dig. Borde kanske åka till Karlstad...