söndag 21 oktober 2012

Söndag i Hornstull

Jag sitter i soffan. Väntar på snooker. Försöker finna något slags lugn.

I veckan som snart varit. Vi var tillbaka. På Astrid Lindgrens Barnsjukhus. En angio som kanske skulle leda till embolisering. Onsdag till fredag. Vi är tillbaka. Hemma. Hon ligger och sover middag inne på sin säng. Lilla P. Kanske kommer det mer om det. Om tankarna före. Jag vet inte. Inte riktigt varför jag skriver de där texterna. Publicerar de jag gör. Inte längre. Inte nu.

Sirius har allt i egna händer inför avslutningen i Norrettan. Åtminstone till i morgon. Då väntar ESK borta. Sen största konkurrenten Östersund hemma. Allt att vinna, allt att förlora. Jag har för första gången på många år inte ens sett en match. Kommer förmodligen inte att göra heller. Livet krockar. Men jag hoppas. Som jag hoppas.

Jag hittade en deckare av John Harvey. 20 spänn på Myrorna. Möjligen Stadsmissionen. Flesh and blood. Den är bra utan att vara sensationell. Jag tror att jag ska försöka hitta någonstans och sätta mig ned med den en stund.

2 kommentarer:

Annapanna sa...

Kram <3
Varesig du publicerar eller inte så tror jag nog det gör dig gott att få ur orden. Att någon annan läser eller ej tror jag inte förändrar mkt, inte mer än att det kanske kan vara lättare att andra får veta utan att du behöver svara på 100 frågor. Jag har tänkt på er varje dag (utan att veta vad ni gjorde på ALB) men hoppades att det skulle vara något som inte var allt för jobbigt. Nu vet jag - och är lättad att det verkar ha slutat väl. Nu räcker det. Nu hoppas jag innerligt att ni haft er del, för jag tycker det redan är mer än så för er!
/Anna

Martin sa...

Tack Anna!