torsdag 9 december 2010

Insnöad på Hornstullfronten

Det är ju galet länge sedan jag hade en tävling senast. Inte undra på att jag inte lockar fler läsare. Men nu blir det ändring på det och ordning på torpet. Den som först gissar rätt på vilken låt jag tänker på utifrån bilden vinner ett pris. Det kan antingen skickas hem eller avhämtas över glögg och pepparkakor i Draken. Vad väntar ni på? Tävla, tävla!

8 kommentarer:

Niklas sa...

Det är för svårt! Kan ju vara vilken låt som helst med bilar eller snö i titeln. Rena "På Spåret"-frågan. :)

Filip sa...

Hmm... Väldigt svårt, men trädtopparna längre bort i bilden säger att det skulle kunna vara taget på Wolmar Yxkullsgatan. Ett långskott till svar blir då alltså Håkans "Exile on Wolmar Yxkullsgatan", men kopplingen till bilarna och snön är ju med det svaret därmed obefintlig...

Jörgen sa...

Finns två som poppar upp direkt, Docenternas "Förbannat kall" även om det borde vara Sundsvall på bilden och Ulf Lundells "Blå Range Rover" (om det nu är en Range Rover på bilden) men den har ju ingenting med vinter att göra.

Kan du inte göra lite svårare gåtor Martin?

/Jörgen

Niklas sa...

Kommer också att tänka på Arcade Fires "No Cars Go", men det känns inte som någon klockren Herr Alarik-låt, och dessutom ser det faktiskt ut som om det kör bilar på vägen...

Martin sa...

Härligt med tävlande. Fanns ju faktiskt inget som sa att det behövde ha med vinter att göra så Jörgen var helt rätt ute med "Blå Range Rover" även om jag hade godkänt "Tio år försent att sluta nu" också. Kruxet är väl att du redan fått "Vulkanutbrott" och sitter på boxen eller hur är det Jörgen? I så fall får jag tänka ut ett annat pris. Niklas och Filip ska jag fixa tröstpris till för gott deltagande.

Martin sa...

Det är för övrigt plåtat på Varvsgatan.

Jörgen sa...

Yeees! Tyckte att bilen nästan såg för liten ut för att vara en Range Rover, moderniteten luras ibland. Den är i alla fall långt ifrån pansarkryssaren som herr Lundell kryssade runt i. Japp jag har boxen men en glöggfika räcker gott. Eller kanske en vinylsingel av något slag som du inte behöver längre :-)

Jag tar gärna en glöggfika nästa gång jag är i Sthlm. Gissar på tidigast 2013 eller så men någon gång så knackar jag på.

Martin sa...

Härligt med en glad vinnare. Glöggen väntar, vinylsingel kommer (du ska ju ha fler också).

Ska fundera ut tröstpriserna också.