söndag 15 april 2007

Söndagskväll

Solen sken. Fyrisån. Folkfest på Flustret. Serveringspersonal i siriuströjor. En känsla av overklighet. Massor av merchandise. Köpte en haklapp till K. Promenad genom stadsparken. Kö till insläppet. Många gamla vänner. Darrig start. Tjongbollar av Sirius försvar. Fantastisk frispark i ribban. Förlösande 1-o på en chans som knappt var en halv. En loj Kullinger drog på sig ett kort. Vad gjorde det när han satte två. 3-o. Hela Studan och alla klappade. Drygt 3 000 på läktaren. Kanske borde det blivit en straff också. Istället 3-1 och kort oro. Men det var redan klart. Tre poäng i premiären. Lätta steg till tåget. Visst det är bara tre matcher spelade i första omgången men ändå. Serieledning.




Herr Alarik fotograferar långsammare än sin egen skugga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg ju inte direkt superstabilt ut - men att ändå vinna med 3-1 är tämligen imponerande. Kanske kan bli riktigt bra till slut.
Tänk bara om Kullinger skulle göra några knop till - eller om Rytterbro kunde se till att åtminstone nån utspark/inspark hamnar inne på plan, hos nån medspelare, i närheten av mittlinjen...
All heder till Gallos fasta situationer dock! Även om LSK-pottisen inte såg ut att vara världens mest stabile.

Martin sa...

"Kanske kan bli riktigt bra till slut." Jag håller tummarna för det. Bra start åtminstone. Två matcher kvar i första omgången och vi är fortfarande i topp.