onsdag 13 januari 2010

Inte mycket att orda om

Jag var på Gotland. I Visby. Riksidrottsmötet. Pressrummet. En man som inte bara är landshövding kom in för att låna toaletten. Någon försökte introducera oss. Mannen viftade bara och sa att vi känner varandra. Ett intressant första möte. Kanske syfte han på att vi mailat en gång. Samme man tycker enligt Resumé i DI att TV4 är vår duktigaste tv-kanal. Eftersom det gäller sport tar jag för givet att han syftar på att de är bäst på tjocka slipsknutar, toklånga reklamavbrott och allmänt tramsande.

2 kommentarer:

Pablo Money sa...

Knytnävsstora slipsknutar är A och O inom fotbollen. Liksom treknäppta kavajer. Omslaget till senaste upplagan av Football Manager är en oumbärlig stilguide för den samtida fotbollsaficionadon.

Vet inte vad man ska tro om TV4:s fotbollsköp. Kommer det egentligen att bli mer tillgängligt? Eller kommer de att kompensera landskamper i huvudkanalen med att ta alldeles väldigt bra betalt för Allsvenskan i någon betalkanal? Och, inte minst, kommer de att låta avrätta minst halva sin reporterkår?

Martin sa...

I sanning stora frågor. Jag har sällan varit så glad över att bara bry mig om ett lag som ligger på en nivå under den stora fotbollskarusellen.