fredag 24 februari 2012

Gissa omslaget!

Det är som det är. Jag gissar fortfarande på detaljer från skivomslag på Facebook medan jag långsamt blir galen av jag-vet-ju-vad-det-där-är-egentligen-känslor. Jag har gjort ett quiz själv också. Det var kul. Svaren imponerade. Den bäste tog 10 av 16 utifrån detaljerna ni ser nedan. Enda ledtrådarna var att nummer 13 och 16 och ett till är svenska. Tillsammans klarade de tävlande alla utom just nummer 16. Hur många klarar du (om det går trögt kan du trösta dig med att de Facebook-tävlande kunde se lite mer av några omslag genom att klicka på bilderna)? Trevlig helg!
Uppdatering 6 mars. Här ser ni nu facit. Det var ju inte så svårt bara man vet.

9 kommentarer:

Niklas sa...

Bild nummer sju uppifrån skulle kunna vara en kavajärm från "Don't Stand Me Down", men annars har jag ingen aning alls. Svårt!

Martin sa...

Tyvärr inte Niklas. Det är ett skitsvårt men ganska beroendeframkallande pyssel. Lägger upp facit här i veckan och sen ska jag försöka hinna göra ett till också.

popnördarna sa...

spindelväven är Millie Jackson, ska fundera lite till /Peter Alzén

popnördarna sa...

ev den längst ned i vänstra hörnet kan vara Sundays men det är ett långskott /Peter Alzén

Martin sa...

Millie är helt rätt. De två nedersta hörnen är svenska plattor. Det och att det fanns en till dylik var för övrigt de enda ledtrådarna som gavs på Facebook. Själv har jag just klarat 14 av 28 i en liknande variant med fot-tema. Det är farligt beroendeframkallande det här.

popnördarna sa...

var på Facebook finns sånt här kul?

Martin sa...

Bli kompis med mig bara så kan du vara med i nästa runda som startar någon gång i veckan.

Pop-Sara sa...

Är inte den nere i vänstra hörnet Easy?

Martin sa...

Tyvärr inte Sara. Det är både enklare och folkliggare än så. Lägger upp en ny på Facebook i dag eller i morgon så kan ni vara med och tävla på riktigt. Facit på den här gamla kommer här inom kort.