söndag 10 juni 2007

Söndag i Hornstull

Solen är lite för varm just nu men inne med fönstren öppna är det en fantastisk söndag. Det var det i skuggan på Lasse i Parken också. De har väldigt goda mackor och väldigt dåligt organiserad personal. Vi var nere på barnmarknaden på Street en sväng. Det var egentligen för varmt för shopping men K fick Allra käraste syster för framtiden. På Högalidsgatan hade någon tappat Nasse. Vi satte honom på ett elskåp.



Ett nytt fik som ser ut att kunna bli trevligt öppnar på Tobaksspinnargatan nästa vecka. Jag fattar inte hur alla kan gå runt men folk dricker väl aldrig kaffe hemma. Själva ska vi just slå till på hembakt kardemummakaka och köpt fläderblomssaft.

Köpte en platta med Mama CassMickes för en tia. En sladdrig Dynaflex från 1972 med fina covers på både Beach Boys Disney Girls, Randy Newmans I'll be home och Judee Sills Jesus was a cross maker.



Två varv kvar på Catalunya och stenhård kamp mellan Rossi och Stoner om förstaplatsen. Sen väntar finalen i Franska mästerskapen mellan Federer och Nadal på Eurosport. Skaplig sportsöndag och i morgon tar Sirius emot Landskrona på Studan.

Inga kommentarer: