onsdag 26 mars 2008

Och nu då?

Ok jag vet att den är lika tung som snygg och vem som helst kan ju läsa sig till att det är en tongenerator men vad gör jag med den nu? Är ens frekvensen rätt inställd?

7 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Stämmer operasångare/sångerslor med den kanske?

Sånger från nedre botten sa...

sångerskor, ska det naturligtvis stå! Jag skyller på att det är lite kallt på mitt rum så fingrarna är stela som fiskpinnar och därför landar lite överallt på tangentbordet.

Martin sa...

Det skulle kunna vara något. Eller om jag kunde stämma mig själv kanske? Klappa händerna när du är riktigt glad lät ganska tondöv i morse.

Herr Bergström sa...

Nix, inställningen är helt uppåt väggarna...

Anonym sa...

Äger du den??? Jag har ju nästan lagt av med prylar men ibland... Den kanske vill träffa min General Electric BRT402 nån dag så de får lära känna varandra. Tror att den användes i radio och tv-verkstäder för att kalibrera apparater mot. Genrerar en ton.kolla om mottagaren tar in tonen rätt. Finns det inga tekniker i läsekretsen?

Martin sa...

Du skulle se grovsoprummet, eller miljöstugan som det så fint heter, här Magnus. Förmodligen går det att leva ett ganska bra liv bara på att sälja det som slängs där men så länge nöjer jag mig med att rädda någon enstaka pryl. Jag trodde du var teknikern.

Anonym sa...

Jag menar riktiga tekniker. Såna som kan saker, på riktigt.