onsdag 19 mars 2008

Uppsamlingsheat XVII

Vi började se Fellinis Roma på nian i fredags. Mustigt förstås och väldigt bra. Ändå orkade jag inte längre än till andra reklamavbrottet. Min tolerans för reklam i filmer är verkligen minimal numer. Går filmen att hyra någonstans i Stockholm, och allra helst i Hornstull, för oss som inte tankar från nätet?

Så är det slut på Rebus. Exit Music var bra utan att vara någon av Rankins bästa.

Vännen Magnus, av modell mindre från Skåne, tipsade om en musikblogg jag missat. Jag är inte mycket för att sno hela album med artister men en guide till Paul Wellers favoritvinyllåtar är ju onekligen lite intressant. Fast det där WinRAR var lite väl krångligt. Länken dyker upp ute till höger.

Samma sak gäller för nya adressen till TBFKAEM eller vad forkortningen nu blir. Hemliga Morsan är lättare.

Vad är det med vissa byggfirmor och försäkringsbolag? Om man lovat att göra något gör man väl det? Om man har ansvaret för projektledning tar man väl det? Om man sagt att man ska ringa tillbaka gör man väl det? Eller gäller det bara oss som betalar deras löner?

Kasey Chambers har en ny platta på gång. De här gången i lag med maken. Jag tyckte inte att första smakprovet var så spännande men ska nog ge plattan en chans. Vi får väl se om det blir svensk distribution den här gången.

Jag är just nu väldigt förstjust i plattan Feel like jumping - Studio One Women och allra mest i låten Buck Town Corner med The Jay Tees. Någon som vet om de alltid är så bra och vilken platta man i så fall ska leta efter.



När jag ändå ställer frågor. Är det någon som läst David Peaces japanroman Tokyo Year Zero och kan ge ett tips om ifall jag kan tänkas gilla den. Årtalsböckerna, Red-Riding Quartet på engelska, tyckte jag var kanon men GB84 har jag fortfarande inte riktigt lyckats komma in i.



Bishops Arms är ett trevligt ställe att dricka för många pints med tillsammans med sina vänner men nästa gång äter jag något annat är chilin.

K kan ta på sig mössan själv. Strumporna är svårare.

Var vi inte överens om att vintern som inte blev av var slut?

1 kommentar:

Sånger från nedre botten sa...

Samma här, jag klarar inte heller av att se filmer när nån annan har tillgång till fjärrkontrollen och pausar när jag inte vill pausa. Fullständigt vidrigt.

Glad påsk på dig!