söndag 31 oktober 2010

Söndag i Hornstull

Vintertid. Sirius torskade första kvalmatchen. Helgen har varit bra annars. Jag och K åkte tunnelbana till Kungsträdgården igår. Hon har läst om den i Simsalabims Stockholms ABC. Nästan hela Kungsan var avspärrad för en cykeltävling men hon åt en korv och vi tittade på cyklisterna och såg slottet samt enades om att komma tillbaka när det är sommar.



Sen åkte vi tillbaka till Hornstull, köpte ett Kinderägg på Vi och en begagnad Musse Pigg-tidning på stora Mickes till K och en Moondog-promo till mig på lilla innan vi gick vidare till Högalidsparken för att gunga. De är fina de där stunderna när inget jäktar på utan allt får gå i hennes tempo.

Om ni inte redan har dem så kan ni just nu köpa Occultations samtliga vinylutgåvor till dags dato för £25. Ja ni kan göra det om redan har dem men vill stödja ett av vår tids bästa skivbolag lite extra också. Det är galet prisvärt. I en rättvisare värld kommer bara The Wild Swans tiotumare English Electric Lightning att betinga det priset på e-bay inom kort. Undrar om jag inte skriver eBay på olika sätt nästan varje gång? Att ett så starkt varumärke kan vara så otydligt att det inte fastnar grafiskt. Om ni inte vill köpa kan ni lyssna på låtar från Occultation på Spotify också men då går ni miste om att hålla i de små konstverken till omslag.

Inga kommentarer: