måndag 9 maj 2011

Måndag i Hornstull

Det är för tillfället slut på serien om P på Astrid Lindgren nu. Hon är hemma. Har varit i tre veckor. Vi ska på kontroller och återbesök, sjukgymnastik och annat men postningsserien är slut för stunden. Det känns bra. Det har varit konstigt att leva om de där veckorna här samtidigt som så mycket gått framåt. Men det har känts bra att dela med sig av känslorna och upplevelserna från när det som inte händer plötsligt händer.

Dagen i dag. Vi gick upp. Vi gungade i Draken när K såg att cirkusen höll på att komma på plats nere i Tanto. Vi gick dit. Spanade kameler, lamor och andra djur. Jag kan tycka synd om dem men det var kul för barnen att se även om två ponnies som mätte krafterna skrämde P. K tyckte att lamorna var finast och undrade vad det var som luktade.Sen förskolelämning, öppna förskolan, lunch på Dellon och en stund på Mickes. En sån där bra stund. Det blev nitton LP för 160 kronor. Mest 70-talssoul och jag kan efter att ha spisat Curtis Mayfield, Mark IV, People's Choice, Gladys Knight & The Pips och Chambers Brothers cover på Bob Marleys Stop the train säga att det var prisvärt. Mycket.Jag har inte hunnit se ens en minut på årets Giro d'Italia på Eurosport men såg tyvärr några minuter från tävlingen på Sportnytt alldeles nyss. Det känns så tragiskt med Wouter Weylandt.

Jag hade det på känn redan när nästan alla tränare i norrettan tippade att Sirius skulle vinna serien. På känn att det här inte är bra. Efter fyra omgångar står vi på fyra poäng.

Galleriabygget i Hornstull drog igång i dag. Eller förlåt. Startskottet gick av stapeln. Jo det står så i foldern vi fått hem. Ett sjösatt startskott alltså. Förhoppningsvis är de bättre på att bygga.

Till nästa PAL

3 kommentarer:

Annaomlivet... sa...

Det gläder mig att serien från ALB är slut, o att den slutat så bra! Alla besök ni har kvar nu är för P's säkerhet o bättring - de är lättare att vara där på dem. När man får åka hem igen. Jag fortsätter hålla tummarna dock - för framtiden!

Ni är duktiga! Man har inte så mkt att välja på i dessa lägen men ni har varit enormt duktiga tycker jag! O lilla k har nog förstått att det fått liv att vara lite konstigt en tid.

Skönt att ni får vara samlade nu och återgå till rutiner som båda banen verkar känna till och tycka om!

Grahnarna sa...

Tack för att ni har delat med er! Det har varit jobbig läsning men också härligt att se all kärlek som finns i familjen. Det har verkligen varit livet i komprimerad form... alla känslor från dödsångest till högaste hopp och total lycka.
Kram!

Martin sa...

Tack!