tisdag 9 december 2008

Herr Alarik på nya äventyr

Det finns alltid en annan blogg att blogga på. I dag har jag dragit på mig snookertröjan och skrivit en del om Ken här. På lördag börjar UK Championship på en TV nära mig.

2 kommentarer:

Oskar sa...

Hallå
Jag hamnade på din blogg genom några länkar från något slags siriushåll. Tyckte att det var nåt som var välbekant med ditt efternamn.
Sen såg jag länkarna till eurosports cykelbloggar, och nu med den här snookerbloggen så kom jag på det. Du är väl presschef på eurosport(?!?). Varför jag tycker det är så kul är eftersom att jag är siriussupporter, och hade praktik på eurosport.se under 8 veckor förra hösten, plus att jag livekommenterade hela tour de france, och även annan cykel, under sommaren för eursoport.se. Tycker bara att det här var ett kul och underligt sammanträffande, haha. kolla gärna in min och en polares cykelblogg från tour de france 2008: http://amantedellabicicletta.blogspot.com , den blir aktiv igen under början av säsongen 2009, hehe.
För vi är sirius ...

Martin sa...

Men varför hade du praktik när jag var föräldraledig!? Vi kunde alltså ha varit två siriussupporters samtidigt här. Det hade varit fantastiskt. Cykelbloggen ska kollas snarast.