måndag 1 december 2008

Sylvain Sylvain (Börs Måndag #2)

Sist jag bläddrade i skivsamlingens bakre regioner på bokstaven S funderade jag lite på behovet av att ha tre soloplattor med Sylvain Sylvain från New York Dolls men när jag ser ett sådant här klipp inser jag förstås att det är en vettig prioritering. Kvinnlig trummis? Japp! Chaps? Japp! Energi och coolness? Japp! Så bra. Låten börjar 4 minuter och 20 sekunder in om ni vill undvika hjärtsnörp.

6 kommentarer:

Kritan sa...

Alltså jag har bara en. Grym. Vilka har du? Finns de på CD?

Martin sa...

Ingen koll på CD men på 10-kronorsvinyl brukar de dyka upp. Jag har Sylvain Sylvain, Syl Sylvain and the Teardrops (signerad!) och 78 Criminal$. Teardropsplattan är jag nästan säker på att jag har ett dublettex på om det inte är den du har. Säg till i så fall så kollar jag i källaren.

Sånger från nedre botten sa...

Vilka gjorde svt popmusikprogrammen för innan musikbyrån? Inslaget påminde mig precis om varför jag bara såg måndadgsbörsen och allt vad de hette endast undantagsvis.

Martin sa...

Ja, jag har ingen aning. Sylvain och bandet är ju kanon men resten. Jag minns vagt ett annat som jag tror toktöntigt program som hette Diskotaket, får se om jag vågar försöka youtuba det.

Kritan sa...

Är intresserad! Har Sylvain Sylvain. Såg Björn Hellberg på Gränby C igår. Tänkte på dig.

Martin sa...

Så snart jag vågar mig på att öppna förrådet ska jag kolla efter den. Björn H!