måndag 23 mars 2009

Bakslag i Hornstull

Snön föll under gårdagskvällen och låg kvar i morse. K gillade det men jag är inte gjord för sånt. Jag vill vår. Nu skiner solen utanför fönstren i Sumpan och kanske kan vi vara på väg åt rätt håll igen. Eller det är vi förstås men känslan kanske kan nå framåt också.

Innan snön, eller mellan om ni hellre vill, var vi Aspudden i lördags. Kaniner, getter, höns och FMVE. Varmkorv och rutschkana.

Vi såg den bra men inte särskilt muntra franska filmen Den lugna staden på TV i lördags, VSK vann bandyfinalen och jag läser Arne Dahl igen. Bok sju. Jag såg ett program om tomatodling också på TV en dag. Det var väl Tom Verlaine i Television som sjöng dreams dream the dreamer?

Innan filmen gick vi en promenad runt Riddarfjärden. Det verkade vara rave på gång på Långholmen och Stockholm var vackert i ljuset från alla de där lamporna som vi ska släcka nästa helg.

Köpte dubbelsamlingen med Aretha Franklins outtakes från 1966-1973 på Megas utförsäljning. Den är bra. Dubbelsamlingen, utförsäljningen är sådär.

Knappt en månad till Superettan dra igång. I morse sade K med Siriusmössan på huvudet. Ja e Sirius!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äkta bra K! :D

Martin sa...

K är väldigt peppad på Sirius och bandy. Så småningom ska hjag få henne att förstå att en ishockeyspelare i HV71-dräkt inte riktigt är grejen men så länge hon så glatt pekar på dem och säger Sirius är det lite svårt att vara tillrättavisande.