söndag 15 mars 2009

Söndag i Hornstull

Det blev ju storstryk igår men långt viktigare var ju att träffa vänner, publiksiffran på fantastiska 8 975 personer och hyllningen till laget efter match. Jag är glad att jag var där och ska man ändå torska kan man lika gärna göra det rejält så det inte är något att grunna på ...men tänk om något av de där första lägena för Sirius hade resulterat.



Bakandet fortsätter. L och K fixade matbröd idag. Gott. Pannkakor till lunch. En promenad längs Årstaviken. M som varit på Hötorget och bläddrat vinyl kom över på kaffe och bulle medan L simmade. Vi lyssnade lite på Weller, lite på Diana Ross och lite på Jazzen. Pratade väl något om livet. Mest det lilla.

Jag följde, efter Flustret, bandyn och en öl på Hotell Hörnan, med ett halvt öga och öra Melodivestivalen hemma i soffan. Det var nog faktiskt värre än väntat. Kanske inte låtarna, kläderna och fläkten i ansiktet på alla med långt hår men mellansnacket och de avspända humorförsöken från juryrepressentanterna. Enligt en säker källa vann rätt låt, enligt en annan säker källa vann fel låt.

Det var snösmältning och islossning i Tanto. Små rännilar av stundande vår.



Söndag kväll klockan nio och jag har redan somnat en gång i soffan. Ni får klara er själva fram till nästa vecka nu.

Inga kommentarer: