måndag 13 augusti 2007

Tillfälligt avbrott II

Vi har ju haft lite problem med en trasig cd-brännarlucka på datorn ett bra tag. Nu ska det åtgärdas. Vi får väl se hur lång tid det tar. Vi har förberett oss ordentligt och betalat månadens räkningar redan nu. Man vet aldrig om någon del måste beställas från ett lager långt borta i okänt land eller om han som är specialist på de där trasiga sladdarna som går från skivsläden in i själva datorn är på semester eller överhopad med jobb. Vi hörs när vi hörs.


- Det där felet, ja vetu, det kan ju ta ett bra tag att rätta till, vetu.

3 kommentarer:

Kritan sa...

"- Det där felet, ja vetu, det kan ju ta ett bra tag att rätta till, vetu."

Mmmm. Men sen händer det ju att de drar igång på allvar.

"- Aha. Mhm. Vaharu gjort härå? Den här luckan är ju lös...
- Ja, jag vet, det är ju det vi...
- Mhm. Vetu, haru haft den (dén) den där, då vete fan om vi... Du vet den här luckan ska ju sitta fast här egenklien... å... haru vart på o pillat med nå djävla skit?
- Eeeh, alltså, jag tror, nä den bara... ja, den är lös... Vi har inte...
- Mmm. Ja, då är det klart att den går sönder. Håller liksom inte för vadsomhelst. Klart jag kan ta men till verkstan, men det är nog lika bra att skickan... Den här luckan är ju lös... Du får nog börja kolla på en ny. Den här luckan är ju lös...
- Förlåt."

Magnus S sa...

Börjar få abstinens nu. Jag saknar dina betraktelser. Vad händer?

Martin sa...

Om så bara för att glädja Magnus. I'm back! Datorn är för övrigt fortfarande trasig. 3-5 veckor tar det att få en del. Men vi kunde behålla vår uråldriga maskin under tiden.