onsdag 18 juni 2008

Det är över nu

Kul kväll. Någon gång skulle det vara roligt att bli lite positivt överraskad. Statsministern visade åtminstone var han har sina prioriteringar och gick på matchen. Hoppas det känns bra. Vi andra får väl trösta oss med att det kommer nya matcher och politiker. Fast det kanske inte var mycket till tröst just nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas vi får ett ungt lag så småningom (spelare under 30). Och så kanske en förbundskapten som vågar göra det oväntade. Skulle nästan 35-årige Marcus Allbäck vara vapnet som skulle få lite fart i matchen?
Var befann sig Rosenberg till exempel? Det blir dags för lite ändringar tror jag.

Frede sa...

Var befann sig Rosenberg? Ska det föreställa ett försök till skämt eller? Efter hans plattmatch mot Spanien hoppas jag att det dröjer länge innan han får dra på sig landslagströjan igen. Ryssland var bättre i allt. Både försvar och anfall så förlusten var odiskutabel. Ryssland var betydligt närmare både 3 och 4-0 än Sverige var en reducering. Sverige lyckades skapa EN het målchans (Micke Nilssons friläge) under 90 minuter och då vinner man inga matcher. Det var länge sedan jag sett Sverige så totalt uddlöst och utan spelidé som ikväll. Man lyckades inte ens skapa tryck med FYRA anfallare på plan. Men nån gång måste flytet ta slut. Att Sverige dels kvalificerat sig och dessutom tagit sig vidare från gruppspelet i alla slutspel sedan år 2000 är en imponerande bedrift. Synd bara att det inte gick ikväll.

Anonym sa...

Hellre Rosenberg med en andra chans än en pensionär.
Men allt som allt så är ju det svenska spelet totalt genomskådbart och helt beroende av att en Zlatan ger de oväntade momenten.

Martin sa...

Om vi åtminstone haft ett lag med lite spring i benen. Ryssarna imponerade ju oerhört med sin snabba offensiv men så var ju Sverige också stillastående som ett Frankrike på sämsta humör...